Tervetuloa blogiini viihtymään

lauantai 25. elokuuta 2012

Läksiäiset

Sanoin itseni heinäkuussa irti 13 vuoden työsuhteen jälkeen ja taisinpa yllättää teollani kaikki ihmiset ja en välttämättä itseäni vähiten. Kaikki tapahtui todella nopeasti ja ihan odottamatta. Tarjoutui mahdollisuus siirtyä työnantajalle jonka ideologiaa arvostan todella paljon. En ruvennut miettimään sen pidempää asiaa ja otin paikan vastaan ja sanoin itseni samantien irti. Luonteeni vain on sellainen, että teen päätökset nopeasti enkä jää miettimään asiaa sen enempää. Irti sanoin itseni sen vuoksi, ettei tarvitse miettiä onko minulla mahdollisuus perua asia ja palata takaisin entiseen. Nyt mennään näillä uusilla eväillä ja sillä selvä. Odotan kyllä innolla uuden alkamista. Tällä hetkellä tunteet menevät aikasen vuoristorataa sillä onhan minulla haikea olo ja ikäväkin tulee varmasti niin työkavereitani sekä asukkaitamme. Mielessä on paljon hyviä muistoja, hauskoja hetkiä ja ihania juttuja. Onneksi kaiken voi säilöä muistojen arkkuun ja raotella sitä arkkua aina silloin tällöin ja fiilistellä niillä muistoilla.

Perjantai aamuna vietimme läksiäisiäni aamiaisen merkeissä. Tunnelma oli ihana ja yhteenkuuluvuuden tunne kiinteä. Tästä tunteesta ja hetkestä en aio ihan hevillä laskea irti. Itkeäkin piti tietenkin ja useamman kerran tämän hetken jälkeenkin. Minulle ihan normaalia, että vetistelen ihan joka käänteessä.

Valmistin ajatuksella ja tunteella koko tarjoilun joka oli;

Saaristolaisleipää
Hedelmäleipää
Kesäkurpitsaleipää
Voita
Yrttilevitettä
Juustoa
Vesi-, hunaja- verkkomeloonia
Viinirypäleitä
Fetapiirakkaa
Mustikkavalkosuklaakakkua
Mantelipullaa
Puolukkakinuskipiirakkaa

Ohjeet laittelen myöhemmin.

Läksiäislahjani oli mitä ihanin ja siis niin minua ja juuri jotain sellaista mitä olen halunnut ja mistä varmasti tykkään. Kiitos siintä ihanille työkavereilleni eikä vähiten sille ihanaiselle joka tämän kaiken ideoi.

Tälläistä isoa valkoista lyhtyä etsin jo viime talvena, mutta en löytänyt mistään. Nyt sen sain sitten läksiäislahjaksi.

Ihana kukkakimppu ja värikin oli aivan passeli valkeaa ja vaaleanpunaista. Kaunis.

Tässä se nyt on uusi kiikkutuolini siis niin aivan ihana ja huippu hyvä istua. Lisäksi ihana tyynyt.Vielä sain tietenkin kortin joka oli kaunis ja bling blingillä somistettu, siinä oli mitä ihanin värssy mukana, ja taas itkettiin.

Kiitos vuosista näistä, riemuista myrskyisistä.
Ne vietit kanssamme työtätehden.
Nyt käänsit eloosi uuden lehden.
Emme aina sua muistaneet kiittää,
sanat tänään ne mahda ei riittää.
Sen kai tiedät sua korvaa ei kukaan.
Sulle onnea toivomme mukaan!

Kiitos, Kiitos, Kiitos olette ihania ja aina muistoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti