Arjen tohinassa ja työpäivän jälkeen ei aina jaksa laittaa mitään kauhean suuritöistä ruokaa. Pitää aina miettiä, että mikä olisi nopeaa ja helppoa valmistaa, ettei nälkä perheellä kerkeisi liian kovaksi. Tämä resepti on sitä todellakin.
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 tomaatti
suolaa
½ prk creme bonjour
½ prk pippuri kermaa
Ruskista jauheliha ja lisää sipulit joukkoon, anna hetki hautua. Lisää creme bonjour ja pippuri kerma ja jatka hauduttamista 5 minuuttia. Lisää lopukis mausteet ja tomaatit. Valmista nautittavaksi ja valmistuu noin 10-15 minuutissa. Tarjoa perunoide tai pastan kanssa.
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 tomaatti
suolaa
½ prk creme bonjour
½ prk pippuri kermaa
Ruskista jauheliha ja lisää sipulit joukkoon, anna hetki hautua. Lisää creme bonjour ja pippuri kerma ja jatka hauduttamista 5 minuuttia. Lisää lopukis mausteet ja tomaatit. Valmista nautittavaksi ja valmistuu noin 10-15 minuutissa. Tarjoa perunoide tai pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti