Tervetuloa blogiini viihtymään

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Helppo jauhelihakastike

Arjen tohinassa ja työpäivän jälkeen ei aina jaksa laittaa mitään kauhean suuritöistä ruokaa. Pitää aina miettiä, että mikä olisi nopeaa ja helppoa valmistaa, ettei nälkä perheellä kerkeisi liian kovaksi. Tämä resepti on sitä todellakin.

400     g   jauhelihaa
1              sipuli
1-2           tomaatti
                suolaa
½     prk   creme bonjour
½     prk   pippuri kermaa

Ruskista jauheliha ja lisää sipulit joukkoon, anna hetki hautua. Lisää creme bonjour ja pippuri kerma ja jatka hauduttamista 5 minuuttia. Lisää lopukis mausteet ja tomaatit. Valmista nautittavaksi ja valmistuu noin 10-15 minuutissa. Tarjoa perunoide tai pastan kanssa.


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti