Pellillinen
Pohja;
6 dl Kolmenviljanjauhoja
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
1½ dl oliviöljyä
1 dl vettä
Laita kuivataineet kulhoon ja lisää juustoraaste, sekoita sekaisin. Lisää öljy ja nypi se taikinan joukkoon. Lopuksi lisää vesi, älä vaivaa taikinaa vaan sekoita vain sen verran kuin on pakko. Jos tuntuu, että taikinasta ei tule sileää ja tasaista voit lisätä hiukan vettä. Taputtele taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Täyte;
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja basilikaöljyssä (n. 2 dl)
1 punasipuli
2 porkkanaa raastettuna
½ kesäkurpitsaa raastettuna
öljyä
1 prk raejuustoa
1 prk fetajuustokuutioita
3 dl juustoraastetta
Pilko sipuli pieniksi ja raasta porkkana sekä kesäkurpitsa. Kuullota paistinpannulla öljyssä sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa. Levitä pohjanpäälle kaikki aineet niin, että juustoraaste tulee viimeiseksi. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Pohja;
6 dl Kolmenviljanjauhoja
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
1½ dl oliviöljyä
1 dl vettä
Laita kuivataineet kulhoon ja lisää juustoraaste, sekoita sekaisin. Lisää öljy ja nypi se taikinan joukkoon. Lopuksi lisää vesi, älä vaivaa taikinaa vaan sekoita vain sen verran kuin on pakko. Jos tuntuu, että taikinasta ei tule sileää ja tasaista voit lisätä hiukan vettä. Taputtele taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Täyte;
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja basilikaöljyssä (n. 2 dl)
1 punasipuli
2 porkkanaa raastettuna
½ kesäkurpitsaa raastettuna
öljyä
1 prk raejuustoa
1 prk fetajuustokuutioita
3 dl juustoraastetta
Pilko sipuli pieniksi ja raasta porkkana sekä kesäkurpitsa. Kuullota paistinpannulla öljyssä sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa. Levitä pohjanpäälle kaikki aineet niin, että juustoraaste tulee viimeiseksi. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti