Tervetuloa blogiini viihtymään

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Fetapiirakka

Pellillinen

Pohja;

6     dl  Kolmenviljanjauhoja
1     tl   suolaa
2     tl   leivinjauhetta
2     dl  juustoraastetta
1½  dl  oliviöljyä
1     dl  vettä

Laita kuivataineet kulhoon ja lisää juustoraaste, sekoita sekaisin. Lisää öljy ja nypi se taikinan joukkoon. Lopuksi lisää vesi, älä vaivaa taikinaa vaan sekoita vain sen verran kuin on pakko. Jos tuntuu, että taikinasta ei tule sileää ja tasaista voit lisätä hiukan vettä. Taputtele taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Täyte;

1   prk   aurinkokuivattuja tomaatteja basilikaöljyssä  (n. 2 dl)
1           punasipuli
2           porkkanaa raastettuna
½          kesäkurpitsaa raastettuna
             öljyä
1   prk   raejuustoa
1   prk   fetajuustokuutioita
3   dl     juustoraastetta

Pilko sipuli pieniksi ja raasta porkkana sekä kesäkurpitsa. Kuullota paistinpannulla öljyssä  sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa. Levitä pohjanpäälle kaikki aineet niin, että juustoraaste tulee viimeiseksi. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.


 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti