Tervetuloa blogiini viihtymään

perjantai 15. marraskuuta 2013

Päätöksiä

Pitkän miettimisen ja pähkäilyn jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että lopetan tämän blogin kirjoittamisen. Päätös oli vaikea, mutta tämä juttu on tiensä päässä. Minulla ei vaan paukut enää riitä. Jos teen jotakin haluan sen myös tehdä hyvin ja perusteellisesti. Nyt kuitenkin koulu on ykkönen ja siihen menee paljon aikaa sen lisäksi on työ joka on myös hoidettava. No kaiken tämän edelle tietenkin menee perhe, läheiset ja ystävät jotka nyt on jääneet liian vähälle.

Bloggailu on kivaa ja antoisaa puuhaa ja kirjoittelu on minulle ollut tärkeä keino purkaa tuntojani. Bloggailu vie kuitenkin aikaa kun mietit tekstejä ja reseptejä, sen myös pitää mielestäni olla säännöllistä eikä voi pitää jatkuvasti pitkiä taukoja. Kuvien ottaminenkin vaati aikaa paljon aina pitää olla kamera valmiina ja joka paikassa mukana.

Sitten on vielä sekin, että monet reseptit on jaettu ja uusia ei jatkuvasti tule niin on sitten aika tylsää niitä päivitellä. Joulublogiani nyt yritän vielä päivitellä, mutta sitäkin aivan ajan puitteissa enkä yhtään enempää. Ehkä jossakin vaiheessa jotakin uutta ja uudentyyppistä blogia saatan suunnitella, mutta ei nyt ainakaan vielä. Kiitos kaikille teille jotka olette höpinöitäni jaksaneet seurailla ja hyvää jatkoa. Itse jatkan kyllä teidän blogien seuraamista joita tähänkin asti olen seuraillut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti