Itse olen sienille allerginen joten en voi syödä mitään sieniruokia, mutta mieheni pitää niistä ja siksipä teen hänelle mielelläni sieniruokia. Nyt kanttarellit on ajankohtaisia ja mietinkin mitä tekisin
hänelle tällä kertaa. Koska keitot maistuu aina päädyin tähän ohjeeseen.
4 annosta
20 g voita
1 sipuli
½ l kanttarelleja
50 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
suolaa
Pilko sipulit pieniksi. Sulata 20g voita kattilassa ja kuullota sipulit siinä. Lisää kanttarellit sipulien kanssa pannulle ja kypsennä niitä niin kauan että neste haihtuu. Lisää jauhot sienien päälle ja sekoita hyvin. Lisää maito kattilaan. Anna kypsyä miedolla lämmöllä hiljakseen, noin 15-20 minuuttia. Lisää kiehumisen loppuvaiheessa kerma ja suola. Tarkista maku. Voit jättää kanttarellejä hiukan keiton koristelemiseen.
hänelle tällä kertaa. Koska keitot maistuu aina päädyin tähän ohjeeseen.
4 annosta
20 g voita
1 sipuli
½ l kanttarelleja
50 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
suolaa
Pilko sipulit pieniksi. Sulata 20g voita kattilassa ja kuullota sipulit siinä. Lisää kanttarellit sipulien kanssa pannulle ja kypsennä niitä niin kauan että neste haihtuu. Lisää jauhot sienien päälle ja sekoita hyvin. Lisää maito kattilaan. Anna kypsyä miedolla lämmöllä hiljakseen, noin 15-20 minuuttia. Lisää kiehumisen loppuvaiheessa kerma ja suola. Tarkista maku. Voit jättää kanttarellejä hiukan keiton koristelemiseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti