Tervetuloa blogiini viihtymään

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Täytetty sarvi

Tästä määrästä tulee kaksi sarvea.

Taikina;

5       dl kädenlämpöistä vettä
50      g hiivaa
             ripaus suolaa
½      dl öljyä
n. 13 dl jauhoja (itse laitoin graham ja hiivaleipäjauhoja)

Liota hiiva veteen ja lisää suola. Lisää öljy ja sekoita hyvin. Lisää puolet jauhoista ja sekoita hyvin nesteeseen. jatka alustamista lisäämällä loput jauhot taikinaan. Alusta hyvin. Anna taikinan kohota noin ½ tuntia.

Täyte;

metwurstia
emmentaal juustoa
oliveja

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli taikinasta suurinpiirtein kolmion muotoinen. levitä taikinan päälle metwursti siivut tai rouhe, juusto ja siivutetut olivit. rullaa sarvi nosta uunipellin päälle ja taivuta hevosenkengän muotoiseksi. Anna vielä kohota ½ tuntia.

Voitele munalla tai vedellä. Paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti