Uunipellillinen
Pohja;
250 g voita
5 dl sokeria
2 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 munaa
½ dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sulata voi ja vatkaa joukkoon sokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Jatka vatkaamista ja lisää taikinaan yksitellen munat. Lopuksi lisää maito ja vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Täyte;
1 pussillinen wiener nugaa rouhetta
150 g tummaa suklaata
2 rkl voita
Laita nugaarouhe ja suklaa sekä voi mikron kestävään kulhoon ja sulata mikrossa sulatusteholla. Kannattaa laittaa pieniä aikoja kerrallaan ja välillä sekoitella. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle.
Päällinen;
1 paketti ruokotomusokeria
50 g voita
n.½-1 dl maitoa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja vatkaa oikein hyvin. Levitä tämä vielä pohjan päälle ja koristele pähkinärouheella.
Pohja;
250 g voita
5 dl sokeria
2 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 munaa
½ dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sulata voi ja vatkaa joukkoon sokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Jatka vatkaamista ja lisää taikinaan yksitellen munat. Lopuksi lisää maito ja vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Levitä taikina uunipellille ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Täyte;
1 pussillinen wiener nugaa rouhetta
150 g tummaa suklaata
2 rkl voita
Laita nugaarouhe ja suklaa sekä voi mikron kestävään kulhoon ja sulata mikrossa sulatusteholla. Kannattaa laittaa pieniä aikoja kerrallaan ja välillä sekoitella. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle.
Päällinen;
1 paketti ruokotomusokeria
50 g voita
n.½-1 dl maitoa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja vatkaa oikein hyvin. Levitä tämä vielä pohjan päälle ja koristele pähkinärouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti