Tervetuloa blogiini viihtymään

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäisviikko

Ohops mitens se nyt näin nopeasti on tämäkin viikko hujahtanut. Huomenna alkaa monilla pääsiäisen vietto ja vapaat meidän perheessä taas on niin, että lapset kyllä pääsevät vapailemaan mutta aikuisilla alkaa työputki. Siksipä tämä alkuviikko on mennyt siivotessa, kaupoilla käyden ja leipoessa sekä huomenna pitää vielä vähän valmistella ruokia. Onneksi olen tällä vapaalla perheen ja sukulaisten lisäksi kerennyt olla ystävieni kanssa ihan useana päivänä. Ihmiset ja ihmissuhteet on iso voimavara elämässä. Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille jotka olette minulle tärkeitä, teillä on aina paikka sydämessäni.

Eilen meidän kuistilla oli melkoinen vieras josta tytär napsikin todella hienoja kuvia. Tässä teillekin kuvan välityksellä tunnelmaa eilisestä vierailijasta.
Oli todella upeaa seurailla fasaanin liikkeitä terassin kaiteella. Tämä herra fasaani käyskenteli ylväänä eikä ollut millänsäkään vaikka avasimme kuistin oven ja juttelimme sekä napsimme kuvia. Välillä hiukan arvelutti onko fasaani kuinka rauhallinen vai voisiko se jopa hyökätä. No ei kuitenkaan mitään tapahtunut ja saimme pitkän tovin katsella ja nauttia herran komeudesta.

Pääsiäisen valmistelut on sitten tehty, leipomukset leivottu ja pasha tekeytymässä jääkaapissa. Ohjeita ja kuvia laittelen pikkuhiljaa. Samoin kun huomenna kuvailen jotakin pääsiäis asetelmia ja laittelen sitten kuvia tänne.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti