Tervetuloa blogiini viihtymään

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevät

Viimeeksi kun kirjoittelin olin aloittanut juuri sairasloman ja vahvan lääkekuurin. Kuuria jatkuu vielä muutama päivä ja nukuttua on tullut aivan valtavasti. Mitään en ole uskaltanut kädellä tehdä ja siksipä päivitykset on jäänyt ja aikakin on välillä tosi pitkää. Maton tekele on edelleen kesken ja olisi niin ihana tehdä se valmiiksi, mutta ei, ei vielä.Leiponnutkaan en ole vissiin kahteen viikkoon ja ruuat on ollut hyvin simppeleitä ja muutaman kerran tosiaan ihan einestä.

Edellisessä postauksessa otsikkoon viitaten unohdin ihan kokonaan mainita, että mies ja kuopus makasivat viikon verran flunssan kourissa. Siis ainoastaan esikoinen on pysynyt terveenä tässä taloudessa. Lääkekuurin ajan minä aion ottaa ihan rauhallisesti, mutta viikonlopulla saa sitten jo terassit kyytiä samoin huvimaja.

Kevät on ollut niin ihana, kun ilmatkin on olluut melkoisen lämpöiset ja kauniit. Muutaman kerran on satanut oikein kunnolla, mutta sehän on vain vauhdittanut lumen sulamista. Kukkapenkit on rikkaruohottomia kiitos miehen joka on ne rakentanut kunnolla. Pihalla riittääkin kyllä kaikenlaista tekemistä oikein kunnolla, mutta se on vain kivaa. Eilen käytiin miehen kanssa hiukan ulkoilemassa ja katselemassa luontoa miltä se näyttää ja löytyykö mitään kuvattavaa ja löytyihän  sitä. Ihanaa kun voi edes jotakin päivitellä teille, ettei ihan unohtuisi nämä sivut. Viikonlopulla sitten hiukan jo varmaan ruoka ja leipomis päivityksiä ja varmaan pihakuvia lisää.

Luonto on kuvauksellinen, mutta melkoisen karu tähän aikaan vuodesta. Kaikki näyttää likaiselta. Ikävintä on katsella sitä roskan määrää mitä luontoon on heitelty. Merellä on muovipusseja lillumassa, rannat on tölkkejä, pulloja, paperia jne. täynnä. Harmittaa kun ihmiset ei välitä. Toivottavasti kaikki kantavat vastuunsa ja kerää roskia pois luonnossa liikkuessaan.jäät on sulaneet merestä, mutta laiturit vielä ltyhjinä.


Tervasaaren siltä uusi ja vanha vierekkäin. Yksi venekin jo laiturissa.


Hanhia ruokailemassa Yrjösenpohjassa.


Aika kesyjä olivat.


Hanhi pariskunta.


Kaunista kaislikkoa.


Maisemia lintutornilta.


Silkkiuikku pariskunta.


Joiltakin rannoilta löytyi vielä luntakin.


Joutsen pariskunta.


On ne niin komeita.


Kaikki ei aina niin kaunista ja siistiä. Kivi ihan p....


Omalta pihalta löytyi myös kevään kukkaloistoa.


Ihanat värit.Raparperin alutkin jo näkysällä.


Jänis tehnyt hiukan tuhoja, toivottavasti ei ole kuollut tämä puu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti