Tein myös porkkana kakun ja siinä yhdistelin useamman reseptin yhteen.
Pohja:
5 dl gluteenitonta jauhoa ( laitoin 3 dl sunnuntain gluteinittomia jauhoja ja 2 dl perunajauhoja)
2 tl leivinjauhetta
5 dl porkkanaraastetta
3 dl sokeria
4 kananmunaa
1½ dl öljyä
Kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan voideltuun kakkuvuokaan. Halusin tästä matalan niin laitoin sellaiseen n. 40 cm kakkuvuokaan. Paistetaan 175 astetta n.40-60 min.
Jäähdytetään. Kumotaan kakku tarjoilulautaselle.
Kuorrutukseen:
200 g tuorejuustoa
2 dl kermaa
1 dl tomusokeria tai maun mukaan
vaniljaa
Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto sekä tomusokeri ja vanilja siivilän läpi. Levitä jäähtyneen pohjan päälle.
Pohja:
5 dl gluteenitonta jauhoa ( laitoin 3 dl sunnuntain gluteinittomia jauhoja ja 2 dl perunajauhoja)
2 tl leivinjauhetta
5 dl porkkanaraastetta
3 dl sokeria
4 kananmunaa
1½ dl öljyä
Kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan voideltuun kakkuvuokaan. Halusin tästä matalan niin laitoin sellaiseen n. 40 cm kakkuvuokaan. Paistetaan 175 astetta n.40-60 min.
Jäähdytetään. Kumotaan kakku tarjoilulautaselle.
Kuorrutukseen:
200 g tuorejuustoa
2 dl kermaa
1 dl tomusokeria tai maun mukaan
vaniljaa
Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto sekä tomusokeri ja vanilja siivilän läpi. Levitä jäähtyneen pohjan päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti