Tervetuloa blogiini viihtymään

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pullaa, pullaa ja pullaa

Kukapa nyt ei tuoreesta pullasta tykkäisi. Sen niin huumaava tuoksu, maun herkullisuus, pullan mehevyys nam. Meillä pulla on ihan ykkös suosikki leivonnaisissa, mutta se voi muuttaa kyllä muotoaan ja tyyliään kovastikin. Leivon mielelläni vaikka mitä mutta pullaa kuitenki useimmiten. Tuoreella pullalla on mukava hemmotella perhettä, ystäviä, koulukavereita, työkavereita ja ihan ketävaan. Hyvin tehty pulla vie kielen mennessään. Normaalisti teen pullan aina samalla reseptillä joka on ulkoa jo opittu niin usein sitä on tehty. Joskus voi kokeilla kyllä uusiakin ohjeita kuten laittamalla nesteeksi vaniljakastikkeen tai maustamalla taikinan jollakin epätavallisella asialla. Pulla ohje löytyy täältä.


 

Nämä pullat menivät koulukavereilleni.
 

 

Näistäkin osa jäi kotiin syötäväksi ja loput menivät työkavereilleni. Sisällä on hiukan voita, sokeria ja vaniljasokeria. Päällä on vaniljakreemiä ja paiston kestävää vadelmamarmeladia.
 Tätä pullaa sai maistella perhekin, mutta myös miehen työkaverit. Pullan täytteenä on mustikoita joissa on hiukan sokeria ja perunajauhoja sekä lisäksi vaniljakreemi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti