En ole koskaan eläessäni syönyt Lindströminpihvejä enkä siis tehnykään. Jotenkin olen aina ajatellut etten pitäisi niistä ja on ne niin hankalia tehdäkkin. No koulussa oli muutama viikko sitten kyseistä ruokaa ja päätin uhrautua ja maistaa. Nam nehän olikin aivan mielettömän hyviä ja pakko oli minunkin kokeilla niitä. Ei niiden valmistus nyt niin kamalan vaikeaa ollutkaan ja maistuviakin niistä tuli.
20-25 kpl
1 dl vettä |
1/2 dl korppujauhoja |
1 kpl sipulia |
200 g etikkapunajuurta |
400 g naudan paistijauhelihaa |
1 muna |
1 tl suolaa |
1/4 tl mustapippuria |
1 rkl rypsiöljyä |
Sekoita vesi ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli, pieneksi pilkotut punajuuret, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista lindströmin pihvit molemmin puolin öljyssä paistinpannulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti