Tervetuloa blogiini viihtymään

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Virkattu matto

Katselin monessa blogissa ja lehdissä virkattuja pikku mattoja ja mietin, että tuollaisen minäkin haluan. Suunnitelma oli päässä ja siellä se tuntui pysyvänkin. Ei vaan saanut otettua itseä niskasta kiinni että jotakin alkaisi tapahtua. Tuli vissiin ennen joulua niin paljon tehtyä kaikenlaista, että jumi oli ison iso. No aikani pähkäiltyä ja suunniteltua tulihan siihen koukkuun tartuttua. Ohjeen sain ystävältä jonka hän oli netistä löytänyt. Osasin varautua, ettei ohje ihan toimi, kokeilin kuitenkin ja kuinkas kävi ei toiminut ei. Eikun rustaamaan oman ajatuksen ja käsiälän mukaisesti ja siintähän se sitten lähtikin sujumaan. Ensimmäinen ei koskaan ole omasta mielestä täydellinen vaan enemminkin harjoitus kappale. No ihan hyvä siintä tuli ja kyllä se meidän wc:hen tai kylppäriin kelpaa. Aion kuitenkin kokeilla toista mallia heti perään ja ehkä koukun kokokin vaihtuu. No parasta on se, että käsintekemisen hanat on avattu taas ja kaikki tekeminen alkaa tuntua taas mukavalta. Vielä ei kuitenkaan ihan heti tuonne pihalle pääse niin on kehiteltävä kaikkea kivaa tekemistä.


2 kommenttia:

  1. Virkattuihin mattoihin itsekin vähän aikaa sitten hurahdin ja tein kaksi mattoa. Toinen "Juhannusruusu", ohje löytyy netistä j toinen Kotivinkin 4/2011 ohjeeella, sellainen pitsisemmän näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on tuo juhannusruusun ohje ja sitä olisi nyt tarkoitus alkaa tekemään. Tämä oli kuvassa helpomman näköinen ja aloitin siintä, mutta kuinkas ollakkaan ei ollut helppo kun ohje ei toiminut ja piti purkaa ja suunnitella itse uusiksi. Täytyypä katsastaa tuo kotivinkin ohje kanssa. Meidän kissa on ihan hurahtanut tähän mattoon makoilee siinä lähes aina. Kiitos tuosta kotivinkin ohje vinkistä.

      Poista