Tervetuloa blogiini viihtymään

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lauantai-iltapäivän mietteitä

Siis miten tämä aika nykysin menee niin nopeasti tuntuu ettei itse mukaan ehdi. Valvontaviikot nyt on aina sellaisia ettei tiedä jos kovin väsyttää niin silloin ei mitään saa aikaiseksi. tällä viikolla oli kuitenkin mukava katkos yövuoroihin kun ensin ystävä kävi "kyläilemässä" ja piristi arkea kummasti. Abe koiruuuskin oli mukana ja menoa ei puuttunut. Sain heiltä tuomisina ihanan tulppaani ruukun ja kuinkas muuten kuin valkoisen. Se oli kuin tehty meidän olkkarin pöydälle. 


Keskiviikkona olikin sitten iltapäivästä alkaen elämää oikein kunnolla, kun vanhempi veljeni ja hänen vaimonsa oli nurmeksesta tullut käymään haminaan ja vierailivat meillä. Myös mummo, siis äitini oli mukana ja pikku veljeni perhe. Tätin ihanaiset mussukat mennä viiletti pitkin taloa ja meidän teinit joutui koville kun 2v. ja 4v. "pompottivat" heitä. Siis nautin aivan valtavasti kun ympärillä on elämää siis tästä kaikesta saa voimia arjen jaksamiseen. Sain molempien veljien perheiden tuomana narsissi korit ja kuinkas ollakkaan ihan samanlaiset molemmilta.Torstaina alkoi onneksi vapaat olikin jo väsymys aste siinä vaiheessa että yhtään yötä en enää olisi jaksanut. Mummon ja Vaarin luona käytiin ja siellä koko poppoo tavattiin taas. Perjantaina olikin sitten mummon synttäripäivä ja kaikki kokoonnuttiin sitten mummon ja vaarin luokse. Mummo oli taikonut pöytään ihania herkkuja. Ainut harmitus oli että isosiskoni ei ollut paikalla, mutta kun he asuvat talvet Porttugalissa niin näillä on mentävä. Onneksi kohta on jo se aika että he palaavat suomeen. Onkin jo siskoa ikävä.

Perjantaina olikin sitten sattumusten päivä, kun meillä tietenkin siivottiin ja hiukan pitemmän kaavan mukaan. Minä onnistuin sitten koheltamaan oikein kunnolla ja teloin pikkuvarpaani imuriin ja nyt se on sitten mustaakin mustempi ja aikasen kipeä. No onneksi kaikki parane ajallansa. Menoa on vaan ehkä hiukan hillittävä. Pääsiäisen valmistelu on jo hyvällä mallilla, ruokalista alkaa valmistua, leipomukset suurin piirtein suunniteltu, maanantaina on edessä pashan teko ja rairuohot kasvaa kovaa vauhtia. Aurinko paistaa täydeltä terältä ja ulkona on mitä ihanin päivä, lenkille ei nyt tänään vaan pääse. Ai niin ja kävin tänään kolmissa pääsiäis myyjäisissä en kyllä juuri mitään ostanut yksissä oli hinnat huikeat ja kaksia kannatin pienillä ostoksillä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti