Tervetuloa blogiini viihtymään

torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesäistä sisustusta

Hurahdinpas pahan kerran en kyl olis itsestäni uskonut, mutta niin vaan kävi että hurahdin siis vaaleanpunaiseen. Minä joka olen niin valkoinen kuin olla ja voi siis valkoisen sadat eri sävyt on ihan parasta. No joo joulun aikaan se punainen on oikein ihana väri vaikka muutakin olen kokeillut palaa se aina meidän jouluun. Niin ja talvella on jonkin verran tuo ruskea ollut suosiossa. Mustastakin pidän ja se näkyy eniten pukeutumisessa, mutta olen sitä hiukan valkoisen kanssa yhdistellyt sisustukseenkin. Nyt sitten vaaleanpunainen jostakin syystä sytytti minut. Kaupassakin ensimmäisenä bongaan kaikki vaaleanpunaiset siis jopa tiskiharjan. Kaupoissa onneksi on aika paljon kaikkea vaaleanpunaista ainut huonopuoli siinä on että kaikkea ei raaski kerralla ostaa uutta. Ja jonkin verran pitäisi ommellakkin itse, mutta vielä ei ole ehtinyt. Kurkistus kuitenkin meille kotiin mitä on kesäsisustuksessa muuttunut. Huonekalujen paikkoja en ole jaksannut muutella nyt.

Keittiön pöydälle maljakkoon sireeneitä ja Pentikin kynttilälyhtyyn vaaleanpunainen kynttilä sekä vielä marimekon servettejä ihanaan astiaan.

Myös pikku sohvalle tuli uudet tyynynpäälliset

Hurrikaniin vaaleanpunainen pilari ja seurana pöydällä Aben hoitopalkaa Tallinnasta käsin tehty lammas
Hurricanikin sai uuden kukkasen

Partyliten mini tynnyrit löytyi myös kynttilä jemmasta ja nythän ne kävikin sisustukseen ihan nappiinsa

Tämä Partyliten sammakkokin on ollut kaapissa sen kaksi vuotta ja nyt se pääsi pesuhuoneen koristukseksi ja tunnelman luojaksi sisällänsä mansikkaraparperi kynttilä

Tämä Partyliten tuoksu kukka on ollut ainakin kaksi vuotta kaapissa nyt se on wc:n raikastimena ja tuoksuna ranskalainen vanilja.

Laventelista löytyi kaunis astiapyyhe ja kauppareissulla piti ostaa se vaaleanpunainen tiskiharja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti