Tervetuloa blogiini viihtymään

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusaatto

Eilinen juhannusaatto vierähti rennossa ja iloisissa merkeissä. Ilma oli mitä parhain aurinko paistoi ja lämmintäkin riitti. Aamupäivä oltiin kotona ja nautiskeltiin kiireettömästä aatto päivästä. Esikoinen lähti juhannuksen viettoon omille teilleen jo hyvissäajoin. Muu perhe lähti mummolaan syömään ja nauttimaan herkullisista juhannus ruuista. Siellä se vierähtikin useampi tunti hyvässä seurassa. Nuoremman veljen perhekin oli mummolassa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli varmasti riittävästi jos ei voisi sanoa ihan liikaakin. Hyvää ruokaa on vain aina syötävä vähän liikaa.

Kotiin palattuamme kuopuskin lähti juhannusta viettämään poikaystävänsä luokse. Me vanhukset sitten lämmitimme saunan ja saunoimme koivun tuoksussa. Seuraavaksi olikin jo perinteeksi muodostunut kokko reissu minun lapsuuden maisemiin, siis ihan tuohon muutaman kilometrin päähän. Kokko oli komea, mutta syttyi jo hiukan etuajassa.


Viimoisena piipahdimme vielä lapsuuden ystävääni moikkaamaan, kun hän yleensä poikkeaa paikkakunnalle juhannukseksi. Olipas kiva taas tavata.

Näin meillä juhannus meni ja nyt sitten juhannuspäiväkin on illassa. Tänään olemme ottaneet koko päivän ihan rennosti. Päivällä kävimme kävelemässä luonnonsuojelu alueella leppoisan lämpöisessä kesäsäässä. Kotiin päästyämme alkoikin sitten jumalaton vesisade ja sitä on sitten riittänyt ja edelleenkin sataa. Tänään myös tapasin lapsuudenystäväni uudelleen ja höpötelimme jos vaikka mitä. Siis niin ihanaa.

Hyvää loppu juhannusta kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti