Tervetuloa blogiini viihtymään

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Täytetyt kesäkurpitsat

2            kesäkurpitsaa
200   g   jauhelihaa
1            tomaatti kuutioina
½           sipulia
              yrttisuolaa
2      dl   juustoraastetta

Puolita kesäkurpitsat pitkittäis suunnassa. koverra keskusta pois. Laita kesäkurpitsat uunivuokaan. Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. Kun jauheliha on ruskistettu lisää tomaatti kuutiot, kesäkurpitsan sisus ja mieleisesi mausteet joukkoon. Sekoita kaikki sekaisin ja täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella. Laita vielä päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti