Tervetuloa blogiini viihtymään

torstai 20. syyskuuta 2012

Kerroskiisseli


Maitokiisseli
 
1   l   maitoa
1 dl   perunajauhoja
1 dl   sokeria
2  tl   vaniljasokeria
 
 
Sekoita kattilassa kylmä maito ja perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa ja saostuu. Nosta kattila pois liedeltä. Mausta kiisseli sokerilla ja vaniljasokerilla.
 
 
 
Mansikkakiisseli
 
n. ½ l marjoja
8 dl vettä
1½ dl sokeria
4 rkl perunajauhoja
 
 
Marjat, vesi ja sokeri kuumennetaan kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä.
Sekoita 4rkl perunajauhoja, 1 dl kylmää vettä ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Laita kattila takaisin liedelle ja anna kiisselin vain pulpahtaa pari kertaa.

 
 
 
 
 
 
 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti