1 kg kaalia
4 dl vettä
1 tl suolaa
1 fondi kuutio
1½ dl puuroriisiä
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
öljyä
Silppua kaali pieneksi ja laita kattilaan kiehumaan veden ja suolan sekä fondi kuution kanssan. Lisää riisit joukkoon kun kaali on kiehunut noin ½ tuntia. Jatka keittämistä vielä noin ½ tuntia. Ruskista sillä välillä jauheliha ja sipuli pannulla. Kun kaali/riisi sekoitus on keitetty lisää joukkoon ruskistettu jauheliha/sipuli. Lisää myös siirappi ja suola. Sekoita hyvin sekaisin. Voitele uunivuoka öljyllä ja laita kaalilaatikko vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 1½-2 tuntia. Tarjoile puolukan kanssa.
4 dl vettä
1 tl suolaa
1 fondi kuutio
1½ dl puuroriisiä
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl siirappia
1½ tl suolaa
öljyä
Silppua kaali pieneksi ja laita kattilaan kiehumaan veden ja suolan sekä fondi kuution kanssan. Lisää riisit joukkoon kun kaali on kiehunut noin ½ tuntia. Jatka keittämistä vielä noin ½ tuntia. Ruskista sillä välillä jauheliha ja sipuli pannulla. Kun kaali/riisi sekoitus on keitetty lisää joukkoon ruskistettu jauheliha/sipuli. Lisää myös siirappi ja suola. Sekoita hyvin sekaisin. Voitele uunivuoka öljyllä ja laita kaalilaatikko vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 1½-2 tuntia. Tarjoile puolukan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti